TARIEVEN


Soldariteitsfonds
Forumtheater.be is niet gericht op winstbejag. Het solidariteitsfonds hebben we ingeroepen omdat niet alle organisaties waar wij voor willen werken de benodigde middelen hebben om met onze vorm van forumtheater in zee te gaan. Forumtheaterbe moet beschikbaar zijn voor alle mensen uit alle bevolkingslagen. Wanneer uw organisatie over een zeer beperkt budget beschikt, laat het ons weten. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wees op tijd met een boeking
De meeste jongeren-acteurs ziin schoolgaand, of hebben werk, en soms zorgen ze zel al voor een kind. Het is voor ons belangrijk om ruim van te voren te weten op welke dag en welk uur de voorstelling zal zijn. Liefst zes weken van te voren. Dan kunnen de jongeren 't goed plannen met school en / of werk..

Boekingen en prijs
U kunt ons boeken via de contact-pagina.

A.

Voorstelling van maximaal 2 uur: € 450,-.
We komen met 5 spelers en een 'joker' (gesprekleider). Het totaalbedrag is inclusief btw en exclusief reiskosten. In deze prijs zit een gesprek op voorhand op locatie.

B.

Twee voorstellingen van maximaal 2 x 2 uur op dezelfde dag:  € 725,-
De twee voorstellingen zijn op dezelfde dag maar niet tegelijkertijd en met een tussenpauze van minimaal een half uur. We komen met 5 spelers en een 'joker' (gesprekleider). Het totaalbedrag is inclusief btw en exclusief reiskosten. In deze prijs zit een gesprek op voorhand op locatie. Er dient een lunch/broodje/diner te worden voorzien voor spelers en gesprekleider.


C.

Optreden op studiedag/congres/scholing: €950,-.
Bijdrage(n) aan studiedag, afdelingsdag, congressen etc. In deze prijs zit een gesprek op voorhand op locatie. U levert hiermee ook een bijdrage aan het solidariteitsfonds.

D.

Samen forum maken (workshop). Prijs op aanvraag.
Wij komen met jongeren/volwassenen van uw organisatie Forum maken. Repetities plus voorstelling. Prijs op aanvraag.
Voorbeelden:
MAGDA Leuven.
We zijn gevraagd door Magda om aan forum te doen met mensen met een mentale stoornis en/of beperking. We zijn vier keer langs gegaan. 1 kennismakingsgesprek ( 2uur) met begeleiders, 1 gesprek met jongeren ( 2 uur) een repetitie (2uur) en een voorstelling ( 2uur).
Karel de Grote Hogeschool - Lerarenopleiding.
We doen al drie jaar forumtheater met studenten van de lerarenopleiding van KDG. Drie dagdelen van 3 uur repetitie en een dagdeel voorstelling 3 uur. Dit kan verschillen per project. U vraagt wij doen. Prijs op aanvraag.
KRAS jongerenwerking
Hogeschool van Amsterdam
Wellant College Amsterdam