TARIEVEN

Soldariteitsfonds
Forumtheater.be is niet gericht op winstbejag. Het solidariteitsfonds hebben we gestart omdat niet alle organisaties de benodigde middelen hebben om met onze vorm van forumtheater in zee te gaan. Wanneer uw organisatie over een zeer beperkt budget beschikt, laat het ons weten. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wees op tijd met een boeking
De meeste jongeren-acteurs ziin schoolgaand, of hebben werk, en soms zorgen ze zelf al voor een kind. De meeste vrouwen-acteurs zijn moeder en velen van hen grootmoeder en hebben daarnaast ook betaald of vrijwillig werk. Het is voor ons belangrijk om ruim van te voren te weten op welke dag en welk uur de voorstelling zal zijn. Liefst zes weken van te voren. Dan kunnen de jongeren en vrouwen 't goed plannen met school en/of werk  en/of gezin.

Boekingen en prijs

U kunt ons boeken via de contact-pagina of ons bellen.

A.

Voorstelling van maximaal 2 uur: € 450,-.
We komen met 5 spelers en een 'joker' (gesprekleider). Het totaalbedrag is inclusief btw en exclusief reiskosten.

B.

Twee voorstellingen van maximaal 2 x 2 uur op dezelfde dag:  € 725,-
De twee voorstellingen zijn op dezelfde dag maar niet tegelijkertijd en met een tussenpauze van minimaal een half uur. We komen met 5 spelers en een 'joker' (gesprekleider). Het totaalbedrag is inclusief btw en exclusief reiskosten.

C.

Optreden op studiedag/congres/scholing: €950,-.
Bijdrage(n) aan studiedag, afdelingsdag, congressen etc. U levert hiermee ook een belangrijke bijdrage aan het solidariteitsfonds.

D.

Samen forum maken (workshop). Prijs op aanvraag.
Wij komen met jongeren/volwassenen van uw organisatie forumtheater maken. Repetities plus voorstelling. Prijs na overleg op aanvraag.